Gå till innehåll

Köp Chameleon

Hos oss hittar du Chameleon Pens:

kristinas-scrapbooking

 

avdelare-ks

Chameleon pennans uppbyggnad:

chameleon-pen-uppbyggnad

Pennorna finns i 50 olika färger:

chameleon-pen-color-chart

avdelare-ks

Två specialpennor - Blender och Detail

Den vita blender pennan, är en färglös penna för ljusning av Chameleon-pennor. Fungerar som blekning. Med hjälp av denna penna kan du plocka upp färg, göra ljusa mönster i målade områden, och till viss del ”sudda” och flytta, om färgen smiter utanför linjer. Pennan fylls på med färglös "color less blender refill", samma medium som finns i mix-kammaren på de färgade pennorna.
Den svarta detalj-pennan, är anpassad för de fantastiska Chameleon pennorna. Två pennspetsar, en 0.4 mm och en lite tjockare 0.6 mm. Torkar snabbt och kletar inte om du målar egna motiv som sedan ska färgläggas med Chameleon-pennorna.

chameleon-detail-pen-and-blender-pen

avdelare-ks

Chameleon i 5-pack Kit

För dig som vill prova på Chameleon, eller ge bort pennorna i present, är ett 5-pack perfekt! Finns i 10 olika set. De första 4 seten är de äldsta färgerna. Sommaren 2016 släpptes 30 nya färger, som finns i de övriga 6 seten.

pastel-tones-1   chameleon-pen-cool-tones-1    chameleon-pen-earth-tones    chameleon-pen-primary-tones

------ Här nedan finns 6 nya set, med de 30 nya färgerna som utkom sommaren 2016 ------
blue-tones   chameleon-pen-gray-tones    chameleon-pen-skin-tones-1¨   chameleon-pen-floral-tones

chameleon-pen-warm-tones  chameleon-pen-nature-tones

avdelare-ks

Chameleon Pens Deluxe Kit - 22 pennor

När pennorna såg dagens ljus under 2014, var det dessa 20 färger som fanns att tillgå. Två år senare utökades sortimentet med 30 färger till (se Super Set längre ner på sidan för ett komplett kit med alla 50 pennor). Detta Deluxe Set är ett set med de 20 första färgerna, samt den vita blendern och detalj-pennan. Levereras i en praktisk låda som enkelt kan används som arbetsstation medan du målar. Här kan skapas hundratals olika nyanser och färgövergångar, med endast 20 pennor. Med ett Deluxe Set kommer du långt, men det finns risk att du blir beroende och vill ha fler av de nya färgerna...

deluxe-set-chameleon-pen
avdelare-ks

Chameleon Pens Super Set - Alla 50 färger

Det är stort. Det är mäktigt. Det är fullt av livfulla färger som längtar efter att få uttrycka din kreativa ådra! Chameleon's Super Set innehåller alla 50 färger som hittills har tillverkats, samt den vita blendern och detalj-pennan. Levereras i en smidig axelremsväska.

chameleon-super-set

super-set-chameleon-pen

avdelare-ks

Chameleon Pens 30-pack - Endast de nya färgerna!

Har du redan upptäckt charmen med Chameleon Pens, och äger ett Deluxe Set med de 20 första färgerna, så kommer här en nyhet för dig! I detta tilläggs-paket finns de 30 nya färgerna från 2016, med plats för dina 20 första färger. Ta chansen att utöka ditt sortiment av Chameleon Pens, och samla alla pennor i denna smarta förvaringsväska med axelrem. Flera av de nya färgerna är fullkomligt oemotståndliga!

30newchameleoncolorcase

avdelare-ks

Målarböcker för Chameleon Pens - Color Cards!

Målarböcker för vuxna ökar mer och mer i popularitet! Chameleon har skapat egna Color Cards, målarkort i storlek 10x15 cm, utformade speciellt för Chameleon-pennan! Med tydliga instruktioner och exempelbilder, lär du dig snabbt teknikerna. Arken är lösa och kan skickas som vykort när du har målat färdigt!
chameleon-color-cards-malarbok
chameleon-color-cards-tatoo

Ny målarbok för dig som inte kan få nog!

Förutom de mindre målarböckerna, finns nu också Lori's Art Garden Coloring Book. En större bok i måtten 20,32 x 25,4 cm, med 20 vackra designer av Lori Gardner Woods. Ensidiga kartong-ark, och perforerade sidor för enkel uttagning av en färdig bild. Tack vare spiral-rygg och hårt omslag ligger boken platt medan du målar.

colouring-book-chameleon-pens-lori-garden

Se filmen om Lori's Art Garden!

avdelare-ks